×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Merhaba Değerli Öğrencilerimiz!

Biz, Çankaya Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM) olarak, öğrencilerimize kendilerini tanımaları ve zorlandıkları durumlarla başa çıkma becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri sunuyoruz. Merkezimize ve verdiğimiz hizmetlere ilişkin bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Koronavirüs (COVID-19) salgını süreci ile ilgili bilgilendirme metnine “Duyurular” kısmından ulaşabilirsiniz.

Merkezimizde görevli Klinik Psikolog Dr. Begüm Zübeyde Şengül tarafından “Kendini Baltalama Davranışlarının Üstesinden Gelebilmek“, Klinik Psikolog Ayperi Haspolat tarafından “COVİD-19 Sürecinde Kaygı ve Kaygı ile Baş Edebilme” ve Klinik Psikolog Müge GÖĞEBAKAN tarafından “Zaman Yönetimi” üzerine hazırlanan bilgilendirici videolara “Koruyucu/Önleyici Çalışmalar” kısmından ulaşabilirsiniz.

Çankaya Üniversitesi