×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sevgili Öğrencilerimiz,

Küresel boyutta yaşanan koronavirüs (COVID-19) salgınından ötürü çeşitli zorluklar, riskler ve belirsizlikler içeren bir dönemden geçmekteyiz. Söz konusu risklerle mücadele çalışmaları doğrultusunda sosyal teması ortadan kaldırmayı; siz değerli öğrencilerimiz, çalışanlarımız, ailelerimiz ve toplum sağlığımız açısından önemsememiz gereken günler yaşamaktayız. Bu dönemde hem sağlığımızı korumaya özen göstermenin hem de akademik çalışmalarımızdan ödün vermeden ilerlemenin yollarını bulmaya yönelik çalışmalarımız yoğun bir biçimde sürmektedir. Güncel gelişmeler temelinde yürütmek durumunda olduğumuz bu süreci, üniversitemizin ve merkezimizin etkili bir biçimde sürdürebilmesi için desteklerinizin ve birlikteliğimizin önemini bir kez daha vurgulamak isteriz.

Hepimizin ortak beklentisi ve isteği bu zorlu dönemi en kısa sürede atlatmamızın ardından hem eğitime ve hem merkezimizdeki psikolojik danışma hizmetini yüz yüze sürdürebilmemizdir. Yüz yüze görüşemediğimiz bu günlerde de emin olunuz ki, biz sizlere sunduğumuz psikolojik desteği sürdürüyor olacağız. İhtiyaç duyduğunuz zaman bize e-mail aracılığıyla ulaşabilir, süreç ile ilgili bilgi ve destek alabilirsiniz.
Bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyor, en kısa zamanda sağlıklı ve güzel günlerde bir araya gelmeyi diliyoruz.

En içten sevgilerimizle,

Çankaya Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM)

Koronavirüs (COVID-19) Sürecine Dair Bilgilendirme Metni için tıklayabilirsiniz.

Bu süreçte, PDRM bünyesinde görevli psikologlar tarafından gerçekleştirilen görüşmeler, çevrimiçi olarak sürdürülmektedir. Bireysel görüşme talep etmek için, aşağıda iletişim bilgileri yer alan uzmanlardan birisine hafta içi uygun olduğunuz zamanları içeren bir e-posta gönderebilir ve randevu alabilirsiniz.

Müge Göğebakan (Klinik Psikolog)
Merkez Kampüs Fen-Edebiyat Fakültesi 2. Kat Oda: R-225
E-posta: mgogebakan@cankaya.edu.tr

Begüm Zübeyde Şengül (Klinik Psikolog)